1 Жовтня 2021
Новини

Волинська митниця затримала 20 тон контрабандної м'ясопродукції

Волинська митниця затримала 20 тон контрабандної м'ясопродукції

Працівниками Волинської митниці попереджено чергову спробу ввезення м'ясопродукції за підробними документами.

Прямуючи з Республіки Польща в Україну заїхав вантажний транспортний засіб, під керуванням громадянина Республіки Польща. Згідно товаросупровідних документів в автомобілі переміщувався вантаж «Хребтове сало» в адресу українського підприємства від експортера з Республіки Польща. В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, працівниками Волинської митниці було виявлено експортну декларацію митних органів Королівства Іспанії в котрій даний товар мав іншого відправника та значно більшу вартість, - повідомили в пресслужбі митниці.

Таким чином, керівник підприємства отримувача, шляхом подання митному органу документів, що містить неправдиві відомості щодо країни походження та вартості товару, намагався незаконно перемістити 20 тон м'ясопродукції.

Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість 700 тисяч гривень вилучено до рішення суду. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: митниця, Волинь, Фото
В тему