15 Вересня 2021
Новини

Волинська митниця та Управління Держпраці підписали меморандум про співпрацю

Волинська митниця та Управління Держпраці підписали меморандум про співпрацю

15 вересня підписано меморандум про співпрацю та взаєморозуміння в сфері державного ринкового нагляду та контролю продукції між Волинською митницею та Управлінням Держпраці у Волинській області.

Підписанням меморандуму сторони зобов’язалися координувати дії в сфері ринкового нагляду та надавати всебічну підтримку для розвитку співробітництва, - повідомили у пресслужбі митниці.

Начальник Волинської митниці Артем Гузь, зауважив, що шляхом проведення спільних заходів вдасться налагодити співпрацю та взаємне сповіщення про випадки виявлення нехарчової продукції, яка становить загрозу суспільним інтересам, або ж не відповідає встановленим вимогам.

Сторони запланували проводити спільні превентивні заходи, які будуть спрямовані на надання роз’яснень для суб’єктів господарювання.

Начальник Управління Держпраці у Волинській області Олександр Козлюк, зазначив, що тісна співпраця дасть можливість підвищити рівень правової обізнаності щодо практичного застосування права на безпечність нехарчової продукції. Також сторони домовилися, що заздалегідь плануватимуть та систематизуватимуть заходи ринкового нагляду і контролю продукції та їх постійне вдосконалення на основі регулярної оцінки та аналізу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: митниця, Волинь
В тему