20 Вересня 2021
Новини

В Україні школярі негативно оцінюють дистанційне навчання

В Україні школярі негативно оцінюють дистанційне навчання

В Україні 65% школярів хочуть традиційну форму навчання, адже дистанційне вони оцінюють негативно.

Про це стало відомо з результатів опитування Київського міжнародного інституту соціології. Відповіді українських школярів порівнювали з відповідями учнів у Польщі.

Отож, за традиційну форму навчання 60% польських і 65% українських школярів. Також по 21% школярів з Польщі та України віддали перевагу змішаній формі навчання. Лише 11% українців та 14% поляків підтримали дистанційне навчання.

В обох країнах дистанційне навчання більшість учнів оцінюють негативно: 46% серед поляків та 51% ? серед українців. Вони зазначили, що рівень викладання на онлайн-уроках нижчий, ніж на уроках в класах (65% польських та 57% українських дітей).

Діти додали, що при поверненні до класів найбільшим бар'єром може стати необхідність рано вставати й добиратись в школу (36% українців та 34% поляків) та зниження мотивації після дистанційного навчання (30% українців та 33% поляків).

Окрім того, результати опитування показали, що дистанційне навчання в українських учнів загалом було менш доступним через відсутність необхідних інструментів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, школа, школярі, польща, навчання, освіта, карантин, коронавірус
В тему

Останні матеріали