19 Вересня 2021
Новини

На Донеччині двох дітей знайшли мертвими у старій скрині

На Донеччині двох дітей знайшли мертвими у старій скрині

У селі Микільське мати двох дітей повідомила про зникнення дочки та сина, яких пізніше знайшли мертвими.

Про це інформують у поліції області.

Жінка звернулася до правоохоронців 18 вересня о 18:30. Вони з чоловіком поїхали працювати на поле, а коли повернулися, 10-річної доньки та 7-річного сина ніде не було.

41-річна мати уточнила, що діти перебували у будинку самі. У поліції пояснили, що ця сім'я перебуває на обліку у соціальних службах. З батьками вже кілька разів проводили бесіди через зловживання ними алкоголем та неналежне виконання батьківських обов'язків. Проте випадків, коли діти тікали з дому, не було.

Після звернення матерів у село прибули правоохоронці з Волновахи та Вугледара. До пошуку дітей залучили кінологічну службу, автомобільні патрулі, наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах. Правоохоронці поспілкувалися із сусідами родини та іншими мешканцями села, перевіряли покинуті будинки, недобудови, водоймища та лісосмуги.

Правоохоронці звернули увагу на стару скриню в одній із кімнат будинку. Дітей знайшли всередині без ознак життя. Попередньо справу кваліфікували за статтею про умисне вбивство. Проте поліція розглядає різні версії щодо загибелі братика та сестрички.

За словами очільника поліції у Донецькій області Артема Киська, діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Мовляв, вона захлопнулася на замок, коли вони гралися всередині. Причина смерті – асфіксія (удушення), внаслідок браку кисню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, смерть, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали