6 Вересня 2021
Новини

У Луцьку просять змінити деякі маршрути громадського транспорту

У Луцьку просять змінити деякі маршрути громадського транспорту

У Луцьку з початком навчального року в громадському транспорті збільшився пасажиропотік.

Тому петицію прозміну певних маршрутів у місті зареєстрував Андрій Сасюк.

Він запропонував маршрут №24 «Вересневе – КРЗ» зробити тролейбусним і зазначив, що у 2009-2015 роках за цим маршрутом курсував тролейбус №6. А маршрутку №24 запропонував перевести на автобусні маршрути №12 та №32, аби скоротити інтервал.

Також він подав пропозицію тролейбуси №4 та №4а "вкоротити" до кінцевої зупинки «Районні електромережі», як було до початку 2018 року, та забезпечити щонайменше п’ять одиниць транспорту для інтервалу до 15 хвилин.

"Нинішній інтервал руху – 44 хвилини – у Привокзальному мікрорайоні є неприпустимим, оскільки там розташовані багатоповерхівки, обласна лікарня та пологовий будинок, а на вулиці Львівській теж живе багато людей, зокрема пільговиків. Після 20:00 має бути щонайменше дві одиниці на маршруті", – зазначив автор.

Окрім цього, Сасюк просить відновити на маршруті №15а сім одиниць транспорту, які курсували містом до перекриття проспекту Волі, бо на відрізку «Відродження – Молоді – Соборності – Перемоги» спостерігається великий пасажиропотік.

«Наявний інтервал (14 хвилин) є завеликим для центрального маршруту. Крім того, потрібно забезпечити інтервал руху після 20:00 не більш як 20 хвилин (мінімум мають бути три одиниці транспорту, які повинні курсувати до 23:30», – додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему