5 Вересня 2021
Новини

У Маріуполі 3-річна дитина підпалила себе: лікарі борються за її життя

У Маріуполі 3-річна дитина підпалила себе: лікарі борються за її життя
Фото ілюстративне

У Маріуполі трирічна дитина отримала опіки у власному будинку.

У ніч на суботу, 4 вересня, дівчинка грала із сірниками й підпалила на собі одяг, поки дорослі залишили її без нагляду, - інформують у поліції в Донецькій області.

Виклик до копів надійшов від лікарів медичного закладу. За попередньою інформацією правоохоронців, усе сталося близько першої години ночі. Дитина гралася сама, матір була у сусідів, а її співмешканець спав удома п'яний.

Дівчинка з важкими тілесними ушкодженнями була госпіталізована. Вона лікується в опіковому відділенні, медики борються за її життя.

Відомо, що сім'я перебуває на обліку в соцслужб. Поліцейські провели слідчі дії в будинку, де стався інцидент, і відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьками своїх обов'язків.

Розслідування стосується ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, що спричинило тяжкі наслідки).

У разі визнання провини судом відповідальному за трагедію загрожує обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маріуполь, діти, Життя, поліція
В тему