30 Серпня 2021
Новини

У Рівному чоловік напав на лікаря: медик отримав опіки

У Рівному чоловік напав на лікаря: медик отримав опіки

У Рівному в центральній міській лікарні між пацієнтом і лікарем виник конфлікт, під час якого перший розпилив медику в обличчя сльозогінний газ.

У нападника були закривавлені руки й порваний одяг, - пише obozrevatel.

Відомо, що лікар отримав опіки очей. У поліції області зазначили, що конфлікт стався в ніч на 28 серпня.

Зазначають, що це сталося в лікарняному приміщені, вся підлога була у крові. На відео показано суперечку жінки з медиком, яка його штовхає. У якийсь момент чоловік, що стояв за нею і з рук якого текла кров, дістав балончик і розпилив його в обличчя лікаря.

Потерпілим виявився 45-річний травматолог. Із заявою до правоохоронців він звернувся о 10:45 28 серпня.

Виявилося, що напередодні медики швидкої виїжджали на виклик й доставили для надання допомоги 24-річного жителя облцентру – у нього були різані рани рук. Також від чоловіка доносився запах алкоголю. Разом із ним до медзакладу приїхала 21-річна дівчина.

"В очікуванні чергового лікаря обоє почали поводитися неадекватно, нецензурно лаючись на адресу медперсоналу. У подальшому між медиком та "відвідувачами" виник конфлікт і штовханина, під час якої зловмисник дістав газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ", – уточнили в поліції.

Зазначається, що внаслідок вчинених протиправних дій потерпілий отримав хімічні опіки.

Інцидент кваліфікували за ч. 1 ст. 296 (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) КК України й розпочали досудове розслідування. Правоохоронці встановлювали всі обставини події та вирішували питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, лікарня, Лікарі
В тему