29 Серпня 2021
Новини

У Запоріжжі біля кафе - стрілянина: є постраждалі

У Запоріжжі біля кафе - стрілянина: є постраждалі
Фото ілюстративне
У Запоріжжі невідомі почали стрілянину біля кафе, що знаходиться на вулиці Прибережна магістраль.

Внаслідок інциденту п'ятеро людей отримали травми, трьох із них госпіталізували. Про це повідомило обласне управління Національної поліції.

Приблизно о 5 годині ранку 29 серпня до відділу поліції надійшло повідомлення про стрільбу.

На місце виклику виїхало керівництво обласного відділку поліції, слідчо-оперативна група, патрульні наряди, експертна лабораторія та медики швидкої допомоги.

Внаслідок стрілянини постраждали п'ятеро людей. Трьох потерпілих госпіталізували до лікарні. Ще двом лікарі надали допомогу на місці події. 

На місці події працівники поліції встановили, що двоє чоловіків біля одного з розважальних закладів під час конфлікту почали стріляти в опонентів з пістолетів травматичної дії. 

Громадяни, які відкрили стрільбу, намагалися втекти на власному автомобілі. Співробітники поліції опитали свідків та очевидців події, вилучили та переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили, що розшукувані пересуваються на автомобілі «Крайслер». 

За автівкою рушили всі патрульні наряди. В районі вулиці Північне шосе стрільців зупинили правоохоронці. Обидва — жителі Запоріжжя 1992 та 1987 року народження.

Співробітники поліції вилучили у затриманих два пістолети марки «Форт». Зброю направили на експертизу.

Слідчі відкрили справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Тепер їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Прокурори готуються оголосили підозру, після чого суд обере затриманим запобіжні заходи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, обстріли, поліція, кримінал
В тему