19 Серпня 2021
Новини

Ексклюзивні колекції одягу в етно-стилі презентують на «Княжому»

Ексклюзивні колекції одягу в етно-стилі презентують на «Княжому»

Етно-фешн на фестивалі «Княжий» знову обіцяє стати найяскравішою родзинкою свята.

Вже цієї неділі, 22 серпня, відвідувачі фесту зможуть насолодитися красою ексклюзивних колекцій, - інформують організатори.

Нагадуємо, цьогоріч «Княжий» відбудеться 21-22 серпня в  селі Заріччя, що поблизу Володимир-Волинського.

Організаторки цієї локації ГО «Creative studio»  Анастасія Азанова та Олена Омелюк розповіли, що етно-фешн - це поєднання традиційних українських мотивів з творчим баченням дизайнерів, дівочої вроди з красивою динамічною музикою.

Цього року організатори показу зробили акцент на буденних образах з акцентними етно-елементами:

  • Ви побачите колекцію «Ренесанс» та «Сорочки» від відділення технологічної освіти Володимир-Волинського педагогічного коледжу - стиль сучасної дівчини, яка поважає своє коріння.
  • Колекція «Сила Землі» від володимирської дизайнерки Інни Шульги - одяг, від якого віє впевненістю, сміливими рішеннями та жіночою силою. 
  • Етнографічна колекція «Русовичі» від колекціонерки Марії Доліновської.
  • Яскрава колекція «Жар-птиця» від гостей зі Львова, бренд MaryLu, для харизматичних людей на святкові події.

Анастасія Азанова, організаторка показу, із захватом говорить про колекцію автентичного вбрання від Марії Доліновської: «Це - скарб «Княжого», який не можна виміряти у грошовому еквіваленті! Це неймовірної краси вбрання Володимирщини, якому близько  сотні років! Цей показ обіцяє вас вразити і зачарувати вродою, витонченістю, багатством, вигадливістю форм та візерунків».

Олена Омелюх, співзасновниця ГО «Креатив студіо» каже, що 15 дівчат-моделей готуються на годинне фешн-шоу, щоб замилувати око глядачів і закохати усіх присутніх у коріння українського етно. Дівчат до показу готують візажисти і майстри зачісок, тож дійство обіцяє бути вражаючим!

Нагадаємо, що проєкт «фестиваль «Княжий» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Державного агентства розвитку туризму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, фестиваль, музика
В тему