12 Серпня 2021
Новини

Дрифт на Софійській: співачку alyona alyona викликають на допит до поліції

Дрифт на Софійській: співачку alyona alyona викликають на допит до поліції

У справі реперка фігурує як свідок.

Співачку alyona alyona викликають на допит до поліції у кримінальному провадженні про хуліганство на Софійській площі в Києві.

У справі вона фігурує як свідок. Про це повідомила сама реперка після того, як разом із прибиральниками відмивала бруківку після скандального дрифту за участі автівок з рекламою енергетичних напоїв. Співачка була в одній із машин як зіркова пасажирка.

alyona alyona заявила, що її підставили, бо начебто не знала про відсутність дозвільних документів на знімання біля пам’ятника Богдану Хмельницькому та об’єкту ЮНЕСКО у компанії, що була організатором.

Прибиральники кажуть: митимуть все це ще декілька днів. Обіцяють, що до Дня Незалежності впораються. Тим часом правоохоронці вилучили авто, якими ганяли площею, та відправили їх на спецмайданчик.

Нагадаємо, на Софійській площі дрифтували українська реперка alyona alyona та коментатор кіберспортивних змагань Віталій Волочай.

Екстремальну їзду організувала компанія енергетичних напоїв, якій влада Києва не дозволила проводити такі знімання. Крім того, за даними ТСН.ua, у зніманнях брали участь два професійних дрифтери - українець Олександр Гринчук та ірландець Конор Шанаган.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, київ
В тему