7 Серпня 2021
Новини

Допит тривав 9 годин: італієць у в'язниці зізнався у вбивстві українки

Допит тривав 9 годин: італієць у в'язниці зізнався у вбивстві українки

Підозрюваний погодився співпрацювати зі слідством.

Італієць Франческо Люпіно, якого підозрювали у вбивстві 29-річної українки Христини Новак, зізнався у злочині та погодився співпрацювати зі слідством.

Про це повідомляє Українська газета.IT.

Відомо, що підозрюваний італієць вже кілька місяців перебуває у в'язниці Дон Боско у місті Піза. Під час допиту, який тривав понад 9 годин, Франческо Люпіно в присутності свого адвоката зізнався у вбивстві 29-річної Христини Новак. Він погодився співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, на початку листопада минулого року у селищі Орієнтано поблизу Пізи зникла 29-річна українка Христина Новак родом з Одеси. Дівчина припинила виходити на зв'язок після того, як за зберігання наркотиків і зброї затримали її 41-річного співмешканця. Мати зниклої Христини повідомила, що востаннє контактувала з донькою після її повернення з комісаріату, де вона давала свідчення поліції. Проти самої українки жодних звинувачень не висували

23 березня, поліцією в містечку Кастельфранко ді Сотто, був заарештований сусід Христини та "партнер" у кримінальних справах її італійського співмешканця. Ним виявився 50-річний італійський татуювальник Франческо Лупіно, який досудовим слідством вважається підозрюваним у скоєнні вбивства українки

У травні в Італії поблизу міста Кастельфранко ді Сотто, що у провінції Піза, у закинутому котеджі знайшли мертвою 29-річну українку Христину Новак.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, українці, італія
В тему

Останні матеріали