29 Липня 2021
Новини

Під Харковом 13-річний хлопець вбив 6-річну дитину

Під Харковом 13-річний хлопець вбив 6-річну дитину

Дівчинка пішла гуляти із сусідським хлопчиком і додому не повернулася.

У селищі Старий Салтів Харківської області у занедбаному будинку знайшли тіло 6-річної дівчинки з ознаками насильницької смерті. Підозрюваного у вбивстві затримали.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Харківської області.

Про зникнення дитини учора, 28 липня, о 19:10 повідомила мати дівчинки. Вона розказала, що її 6-річна донька близько 18:00 самовільно пішла з двору будинку, де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася.

Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті - забиттям голови та обличчя правоохоронці знайшли близько 23:50 у покинутому будинку селища Старий Салтів. Правоохоронці встановили особу підозрюваного - ним виявився 13-річний місцевий житель, який мешкав по сусідству з вбитою.

"Для встановлення усіх обставин події поліцейські запросили матір неповнолітнього. Зараз готується клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області", - зазначили у поліції.

На пошуки дівчинки були задіяні особовий склад Чугуївського РУП, сусідніх відділів поліції, підрозділи ДСНС, НГУ, група кінологів та громадськість.

"Слідчим відомості про подію внесені в ЄРДР за ч. 2, п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі", - розповіли у поліції.

За словами односельці, підозрюваний у вбивстві раніше вже привертав увагу правоохоронців. У соцмережах пишуть, що в одному з приватних дворів хлопець з особливою жорстокістю вбив трьох цуценят.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, поліція, діти
В тему

Останні матеріали