14 Липня 2021
Новини

На Волині через митницю хотіли незаконно провезти товар на понад 4,8 млн грн

На Волині через митницю хотіли незаконно провезти товар на понад 4,8 млн грн

На «Ягодині» при огляді вантажівки виявили невідповідність задекларованого товару на суму понад 4,8 мільйони гривень.

Прямуючи в Польщу, по смузі руху «червоний коридор» митного поста «Ягодин» заїхала вантажівка «VOLVO» під керуванням українця, - повідомляють у Волинській митниці.

Чоловік подав товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються товар «Збірний вантаж» загальною вартістю 24,7 тис. доларів США.

Цей вантаж прямував з Китайської Народної Республіки в адресу підприємства Республіки Польща. Проте під час митного огляду встановили, що, крім заявлених у товаросупровідних документах товарів, у транспортному засобі переміщується понад 1 тисяч одиниць незадекларованого товару.

Від митного контролю хотіли приховати товар загальною вартістю понад 4,8 мільйони гривень, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо їх ваги, кількості вантажних місць та їх вартості.

Працівники митниці за ознаками ст. 483 Митного кодексу України склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 4 871 тисяч гривень вилучили до рішення суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: митниця, Волинь, контрабанда
В тему

Останні матеріали