11 Липня 2021
Новини

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ООС з гранатометів і запустили безпілотники

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ООС з гранатометів і запустили безпілотники

На Донбасі окупанти 10 липня 11 разів порушили режим припинення вогню.

Вони стріляли по позиціях ЗСУ у зоні проведення ООС із гранатометів та мінометів. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, бойових втрат серед наших воїнів немає. Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

Біля Миронівського найманці РФ застосовували артилерійські системи калібру 122-мм, а поблизу Водяного, що біля Донецька – міномети 120-го калібру.

У районі Водяного на Приазов’ї окупанти двічі обстрілювали ЗСУ з артилерійських систем калібру 122-мм і гранатометів різних систем, біля Широкиного – з мінометів 82-го калібру.

У бік Світлодарська російські найманці відкривали вогонь із мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

У районі Пісків окупанти використали міномети 82-го калібру, а біля Золотого-4 вони застосовували протитанковий ракетний комплекс.

Крім того, ворог тричі запускав свої безпілотники, які перетинали лінію розмежування. Українська сторона повідомила про всі порушення представникам СММ ОБСЄ.

"Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об’єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню", – додали у штабі ООС.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: донбас, війна на сході україни, збройні сили україни, оос
В тему

Останні матеріали