10 Липня 2021
Новини

На Донбасі окупанти 13 разів відкрили вогонь і вбили українського бійця

На Донбасі окупанти 13 разів відкрили вогонь і вбили українського бійця

В зоні ООС бойовики 9 липня 13 раз порушили режим припинення вогню.

У результаті обстрілу один український військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісні з життям. Про це повідомила пресслужба штабу ООС.

Біля населеного пункту Зайцеве противник обстрілював позиції Збройних сил України з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Невельського ворог відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм.

Неподалік Новотошківського окупанти вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів. У напрямку населеного пункту Піски противник тричі здійснював обстріли з мінометів 120-го калібру.

У районі Троїцького збройні формування РФ двічі вели вогонь по українських позиціях зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Біля Новозванівки противник застосовував міномети 82-го калібру.

Неподалік Новомихайлівки ворог обстрілював позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Авдіївки бойовики здійснювали обстріл з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Біля Оріхового ворог вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї. Крім того, в районі населеного пункту Кримське військові Об'єднаних сил зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10".

Крім того, один військовий отримав поранення, ще двоє – бойове травмування. Воїнів доправлено до лікувального закладу. Стан їх здоров’я – задовільний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, росія, смерть, оос, збройні сили україни
В тему