4 Липня 2021
Новини

Де у Луцьку з 5 липня не буде гарячої води

Де у Луцьку з 5 липня не буде гарячої води

У Луцьку, починаючи з 5 липня 2021, у зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж в міжопалювальний період 2021 року ряд котелень буде зупинено.

Припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло» відбувається згідно графіка.

Про це повідомляє підприємство.

 Зокрема, йдеться про найбільшу котельню Луцька, що на вул. Карбишева, 2, яка готує гарячу воду для близько 22 тисяч абонентів Завокзального району міста. Згідно графіка котельню буде зупинено на 4 тижні, впродовж яких заплановано виконання профілактичних ремонтних робіт на теплогенеруючому обладнанні, на центральних теплових пунктах та теплових мережах.

На 2 тижні буде зупинено роботу спарених котелень на вул. Гулака-Артемовського, 20 – вул. Арцеулова, 3а, які готують послугу для споживачів Привокзального району, вул. Задворецька, 13 – вул. Вавилова, 6, що обслуговують споживачів частини просп. Волі від перехрестя з вул. Шопена до вул. Задворецької, Київський Майдан та частину вул. Дубнівської до вул. Архітектора Метельницького, а також котельні на вул. Загородня, 3а, вул. Відродження, 15б, вул. Шевченка, 40 та дахова котельня на вул. Кравчука, 11в.

Про завершення профілактичних ремонтних робіт та відновлення послуги з постачання гарячої води буде повідомлено додатково.

«Для недопущення небажаного споживання холодної води з мереж гарячого водопостачання рекомендуємо на період відсутності послуги перекривати запірну арматуру перед лічильником гарячої води», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцьктепло, водопостачання
В тему