2 Липня 2021
Новини

Колишня дружина Джонні Деппа стала матір'ю

Колишня дружина Джонні Деппа стала матір'ю

35-річна голлівудська акторка Ембер Херд, колишня дружина Джонні Деппа, несподівано повідомила про те, що стала матір'ю. 8 квітня на світ з'явилась її дочка – Уна Пейдж (Oonagh Paige). Зірка стверджує, що захотіла дитину ще чотири роки тому, проте планувала зробити це "на своїх умовах".

Про радісну подію зірка оголосила громадськості тільки у четвер, 1 липня. Відповідний пост вона опублікувала в своєму Instagram. "Моє особисте життя нікого не стосується, але я також розумію, що характер професії зобов'язує. Моя дочка народилася 8 квітня 2021 року. Її звуть Уна Пейдж. Вона початок решти мого життя", – написала знаменитість.

Видання Page Six з посиланням на свої джерела пише, що дитину для Ембер Херд народила сурогатна матір. Акторка нібито сама "не може виносити дитину".

"Уна просто чудова, а Ембер у захваті, – зазначає джерело. – Вона завжди знала, що хоче бути мамою, і її найбільше бажання збулося. Вона дуже вдячна чудовій жінці, яка їй допомогла почати новий етап в житті".

Зараз Херд перебуває у стосунках з кінематографісткою Б'янкою Бутті. Пара зустрічається з січня 2020 року. Однак Ембер прийняла рішення завести дитину самостійно і "пишається" цим.

Джонні Депп і Ембер Херд одружилися в лютому 2015 року, проте вже через рік їх шлюб розпався. Депп подав позов на колишню дружину і зажадав 50 мільйонів доларів за статтю, де вона називає себе жертвою домашнього насильства. Високий суд Лондона відхилив цей позов і визнав актора винним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: джонні депп, діти, сша
В тему