29 Червня 2021
Новини

У Луцьку презентували книгу про «королеву економіки»

У Луцьку презентували книгу про «королеву економіки»

Презентація колективної монографії «Анатомія ритейлу» відбулася у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку.

Не знаєте, як створити ефективно розвинути роздрібний бізнес з нуля або ж підвищити ефективність уже наявного? Вам у поміч – унікальне масштабне видання «Анатомія ритейлу» за редакцією Віктора та Романа Корсаків, яке днями вийшло у світ.

Це книга про «королеву економіки» – роздрібну торгівлю. Авторам книги Віктору і Роману Корсакам, очільникам групи компаній VolWest Group, вдалося зробити неможливе – зібрати і систематизувати двадцятирічний досвід менеджерів різних галузей мереж «Наш Край» та SPAR Україна. Монографія Корсаків – це перше українське видання про роздрібну торгівлю такого масштабного обсягу (у книзі – понад 800 сторінок). Усього над колективною монографією працювали 32 автори.

Фундатор луцького Музею сучасного мистецтва Корсаків Віктор Корсак розпочав презентацію книги, подякувавши всім за присутність. Він наголосив, що хотів створити книгу для тих, хто не любить читати. Тому що в монографію включені десятки творів українських художників. А це підвищує і рівень засвоєння матеріалу, і розвиток естетичного інтелекту читача. І унікальним є момент, що створилася ця масштабна книга усього за місяць!

«Я маю досвід і з теорії, і з практики. Бо багато років займався наукою і займаюся практикою. В університетах наші студенти щось вчать, і все це їм начебто потрібне. Проте я постійно спілкуюся з менеджментом, і сьогодні в Україні його рівень в теоретичному плані дуже низький. Все відбувається на інтуїції», – зазначив Віктор Корсак.

Книга створена для кожного, хто займається ритейлом або планує вибрати цей напрямок розвитку, теоретиків та практиків торгівлі; виробників та дистриб’юторів; викладачів предметів про торгівлю та студентів; кожного, хто цікавиться проблемами цієї галузі економіки.

Ірина Бура

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, книги
В тему