29 Червня 2021
Новини

Кіркоров прокоментував своє виключення з «чорного списку» України

Кіркоров прокоментував своє виключення з «чорного списку» України

Російський співак і народний артист України Філіп Кіркоров відреагував на виключення свого імені зі списку людей, які загрожують національній безпеці України, в якому знаходився три доби.

Як повідомляє Страна.ua за однією з версій, допомогла виключити Кіркорова зі списку не просто народна любов, а любов конкретних представників українського народу, наближених до влади. І любов не до Кіркорова, а до фільмів 95 Кварталу з його участю, трансляція яких в Україні виявилася через включення співака в список під великим питанням.

Свій коментар співак записав на відео і розмістив в Instagram.

«Вище права може бути лише милість, вище справедливості – прощення, а вище закону може бути тільки любов. Спасибі шанувальникам з України за любов. Я захоплююся істинною народною любов’ю, які дива вона творить! Дякую вам. Дя-ку-ю! Які чудеса вона творить. Тепер в кожному будинку України можуть по праву звучати мої пісні, по телебаченню можуть транслювати мої шоу. І, звичайно, дуже чекаю живих концертів. Але цей заклик – промінь надії, перша соломинка, що можливі зміни, що нас чують», – заявив він.

У коментарі до ролика Кіркоров додав, що «переповнений почуттям гордості і радості».

«Включили – виключили! Я відправляю кожному шанувальнику з України частинку своєї душі і серця! Мене переповнює почуття гордості і радості, спасибі, що ви є у мене, трапилося немислиме ... Чиновники почули нас! На вихідних влада України виключили моє ім’я з так званого чорного списку. Дякую кожному за слова підтримки, спасибі за вашу любов! Кожна людина має право вирішувати, що йому слухати і дивитися, ви довели, що музика і політика не можуть і не повинні переплітатись. Ви довели всьому світу, що ваш голос, голос народу, сильніший за будь-які закарлючки бюрократичних чиновників. Ви протягнули Росії соломинку дружби, саме з таких світлих променів в майбутньому ми повернемося до дружби і поваги, можливо, саме зараз зароджується надія на те, що ситуація між нашими країнами покращиться», – написав у публікації під відео російський співак.

Нагадаємо, 22 червня російського співака включили в перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. З якої причини це було зроблено, невідомо. Звання народного артиста нашої країни йому вручив ще Віктор Ющенко. А з Володимиром Зеленським російський співак виступав на сцені «Кварталу». Цікаво, що в списку Мінкульту він виявився після того, як звинуватив Зеленського в зраді.

Але вже 27 червня на сайті міністерства Кіркорова в цьому списку вже не було.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: філіп кіркоров, сбу
В тему

Останні матеріали