17 Червня 2021
Новини

ЗМІ оприлюднили відео з місця загибелі української моделі в Туреччині

ЗМІ оприлюднили відео з місця загибелі української моделі в Туреччині

Українська модель Анжеліка Сраб’янц трагічно загинула у Туреччині. Вона впала з балкона у Стамбулі після сварки зі своїм хлопцем. Кадри останніх хвилин її життя оприлюднили ЗМІ.

На кадрах зафіксовано те, що відбувалося перед падінням жінки з висоти. Ймовірно, що автором відео є її хлопець – турок Бурак Ерджан.

Відео починається з того, що у кадрі видно балкон. Також чути голос українки, яка плаче. Вона кілька разів звертається до хлопця на ім’я – Бурак. Ймовірно, що саме у цей момент жінка звисає з балкона й не може самотужки піднятися.

Хлопець кілька разів покликав Анжеліку, казав: «Ходи, ходи». Очевидно, що українка фізично не мала можливості підтягнутися. Після цього екран стає чорним – турок міг покласти смартфон у кишеню, проте не виключив запис відео. Далі Сраб’янц продовжує плакати, вона налякана. Чути, як жінка гукає: «Будь ласка», «Я не можу». Відповідь її співрозмовника нерозбірлива. Перед падінням українка кричить: «Моя рука», далі її голос обривається й чути, як тіло вдарилося об землю.

Трагічний інцидент стався у районі Санкактепе 10 червня. Правоохоронці виявили, що співмешканець загиблої був п’яний та під наркотиками. Крім цього, вони знайшли наркотичні засоби у помешканні пари.

Друзі українки відкидають версію про самогубство. Водночас, за їхніми словами, Бурак часто скандалив із жінкою та підіймав на неї руку через ревнощі. «Міг ударити її по обличчю, схопити за волосся, навіть душити», – розповіла товаришка загиблої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, туреччина
В тему

Останні матеріали