15 Червня 2021
Новини

У Луцьку планують розробити нові приміські маршрути

У Луцьку планують розробити нові приміські маршрути

У Луцьку в міськраді розроблять нові маршрути.

Як зазначив під час оперативної наради мер міста Ігор Поліщук, це зблять для того, аби жителі громади не переплачували за проїзд у приміських маршрутках, - пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, з пчатку літа на низці приміських маршрутів перевізники підвищили вартість проїзду. 

Поліщук додав, що таке підвищення ціни на проїзд не залежить від міської ради, але громада має забезпечити мешканців нормальною доїздом.

Тому він доручив начальнику управління транспорту і зв’язку міськради Володимиру Степанову до кінця місяця подати пропозиції за новими маршрутами.

Мер міста наголосив, що підвищення вартості – неадекватне. 

Зокрема, йдеться про маршрути № 377 Луцьк – Клепачів, № 149а Луцьк – Озерце, № 149а Луцьк – Озерце (через Кульчин), № 104 Кульчин – Луцьк, № 107 Ківерці – Луцьк, № 294 Луцьк – Липляни, № 427 Луцьк – Озденіж, № 224 Луцьк – Рокині, № 182а Луцьк (залізничний вокзал) – Заболотці, Луцьк – Липне, № 181 Луцьк – Богушівка, № 161 Луцьк – Ботин, № 227 Боголюби – Луцьк, № 182 Луцьк – Заболотці.

Раніше в міській раді інформували, що шукатимуть підстави для розірвання договорів і зверталися з цим проханням до облдержадміністрації, яка й заключала договір на перевезення за цими маршрутами ще до об’єднання громад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали