3 Червня 2021
Новини

Кабмін призначив нового санітарного лікаря

Кабмін призначив нового санітарного лікаря

Новим головним санітарним лікарем України призначили колишнього в. о. гендиректора Центру громадського здоров'я Ігоря Кузіна.

Про це повідомив глава Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко у Facebook. Відзначається, що відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив у вівторок, 2 червня. Заступником міністра також став Петро Ємець.

«Кабінет міністрів України призначив запропоновані мною кандидатури двох заступників міністра. Ігор Кузін, Петро Ємець, вітаю у команді Міністерства охорони здоров’я! Легко не буде, але знаю, що разом зможемо реалізувати усе, що заплановано. Працюємо!» – написав він.

Ігор Кузін – епідеміолог, фахівець в області громадського здоров'я. Закінчив Донецький національний медичний університет ім. М. Горького за спеціальністю Медико-профілактична справа. У 2016 році закінчив Медичний університет Проф. д-р Параскеви Стоянов (Варна, Болгарія). Був заступником гендиректора Центру громадського здоров'я, а з 2019 по 2021 роки керував відомством в статусі в.о.

Петро Ємець також вже працював в Міністерстві охорони здоров'я. Як говорив Ляшко, Ємець пройшов в міністерстві шлях від посади головного спеціаліста до керівника економічного департаменту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кабінет міністрів, Україна
В тему