25 Травня 2021
Новини

На Волині через кордон хотіли провезти незадекларований товар на понад 600 тис грн

На Волині через кордон хотіли провезти незадекларований товар на понад 600 тис грн

На Волині через митний пост «Доманове» під виглядом «гуманітарної допомоги» хотіли провезти спеціальний одяг вогнеборців.

Про це інформують на сторінці Волинської митниці.

Українець в’їхав на вантажівці «Renault».

До митного контролю він подав товаросупровідні документи, відповідно яких переміщується вантаж «одяг, бувший у використанні». Отримувачем товару являлась українська благодійна організація.

Під час митного огляду встановили невідповідність наявного вантажу до інформації наданої в товаросупровідних документа, поданих до митного контролю. Разом з вживаним одягом у вантажному відсіку автомобіля були нові комплекти спеціальних засобів та одягу пожежників загальною вартістю понад 621 тисяча гривень.

Таким чином відправник, громадянин Республіки Естонія, з приховуванням від митного контролю, намагався незаконно ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 621 тисячу гривень вилучено до рішення суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, митниця, одяг
В тему

Останні матеріали