0 0000
Новини

Спійманий на продажу сурогату полковник, підпалив контейнер зі спиртом

Спійманий на продажу сурогату полковник, підпалив контейнер зі спиртом

Протистояння між торговцем сурогатним алкоголем, який продає отруту на Центральному ринку, і правоохоронними органами, вийшов за межі всякого пристойності.

Про це повідомляє Департамент муніципальної поліції міста Луцька.

19 липня у Луцьку муніципалами була затримана партія сурогатного алкоголю в одному з контейнерів на Центральному ринку. Власник, який представився колишнім полковником міліції заявив, що йому ніхто нічого не зробить, і всіх муніципалів він звільнить через впливових людей.

Муніципальна поліція разом з «Вартою Порядку» кілька днів охороняла контейнер 543 на центральному ринку, проте, ні поліція, ні інші правоохоронні органи так і не з'явилися.

21 липня о 10:00 ранку порушник Романюк Олександр Іванович приник в контейнер і став виливати вміст бідонів з сурогатом, а його дружина почала поливати білизною весь спирт, щоб він випарувався. В результаті реакції почалася пожежа, тому довелося викликати рятувальників.

Екс-правоохоронець вибіг з контейнера і почав хуліганити, охороняюча контейнер «Варта Порядку» затримав порушника і передала його правоохоронцям, які його відпустили через кілька хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему