19 Травня 2021
Новини

Онлайн-кредит на 20 тисяч гривень: новини від Мілоан

Онлайн-кредит на 20 тисяч гривень: новини від Мілоан

Хочете отримати в борг 20 тисяч гривень без довідки про доходи? Тепер це реально на Miloan.ua. Подавайте заявку на онлайн-кредит і вже через 10-15 хвилин гроші надійдуть на картку. Перша позика видається під 0,01% в день.

Компанія Мілоан збільшила кредитний ліміт до 20000 гривень

У квітні компанія Мілоан оголосила позичальникам про збільшення кредитного ліміту до 20 тисяч гривень. На максимальну суму можуть розраховувати як нові, так і постійні клієнти. У компанії пояснили, що зміни були зроблені, в першу чергу, для комфорту громадян — щоб вони могли задовольнити більше фінансових потреб, користуючись послугами сервісу.

У Мілоан на сьогоднішній день можна отримати кредит без відмови терміном від 1 до 30 днів. Стандартна ставка знаходиться в межах 1,2-1,9% в день. Для нових клієнтів на постійній основі діє акція, в рамках якої можна оформити кредит практично безкоштовно — всього під 0,01% в день. Постійним позичальникам регулярно надаються промокоди.

Незважаючи на збільшення максимальної суми послуги компанії продовжують залишатися максимально доступними для громадян України. Для подачі заявки, як і раніше, потрібні тільки паспорт і код. Отримати позитивне рішення реально навіть без офіційного працевлаштування та регулярних доходів.

Отримати кредит в Мілоан тепер можна без фото паспорта

Компанія Мілоан вже п'ятий рік працює на ринку і постійно намагається вдосконалювати свої послуги. Головна мета — зробити процес мікрокредитування максимально простим, швидким і доступним для всіх категорій населення.

У 2021 році у нових клієнтів Мілоан з'явилася можливість пройти спрощену ідентифікацію через сервіс Дія. Раніше для того, щоб підтвердити особистість, позичальникам потрібно було фотографувати паспорт і завантажувати зображення на сайт. Тепер при наявності застосунку Дія на телефоні можна за кілька секунд відправити Мілоан копії цифрових документів: ID-карти або закордонного паспорта. Це швидкий і надійний спосіб пройти ідентифікацію і можливість збільшити рівень довіри до себе з боку компанії.

Поява кнопки "Дія" у вікні заповнення анкети дозволило значно скоротити процедуру оформлення позики для нових клієнтів.

Позичальники, які не мають електронних документів, можуть скористатися альтернативними способами ідентифікації. Це Bank ID НБУ і механічна фотофіксація сторінок паспорту.

Нагадаємо, що компанія Мілоан видає кредити 24/7. Отримати гроші в борг можна навіть вночі. Досить зайти в особистий кабінет, вибрати суму, термін і підтвердити особисті дані. Заявка буде оброблена автоматично протягом 1-2 хвилин. Після підписання електронного договору гроші відразу надійдуть на картку. Новим клієнтам для отримання кредиту потрібно зареєструватися на сайті, заповнити анкету і верифікувати картку. При першому зверненні процедура оформлення кредиту може зайняти від 10 до 15 хвилин.

Отримати гроші можна на будь-які цілі: на покупки, оплату послуг ЖКГ, до зарплати. Мета звернення не впливає на результат розгляду заявки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, гроші, кредити, позики, Miloan
В тему

Останні матеріали