16 Травня 2021
Новини

У новій «Попелюшці» феєю-хрещеною стане… чорношкірий актор

У новій  «Попелюшці» феєю-хрещеною стане… чорношкірий актор

Стримінговий онлайн-сервіс Amazon Prime показав перші кадри з фільму-мюзиклу «Попелюшка» з актором Біллі Портером, який зіграє роль гендерно-нейтральної феї-хресної.

Знімками з кінострічки поділилися Deadline і Entertainment Weekly. На фото видно, що фея-хрещена в ролі Портера постала в золотистій об'ємній сукні зі стразами. Сам же актор схвильований, як відреагують на його роль глядачі та покладену на нього відповідальність.

"Ми представляємо цього персонажа як гендерно-нейтрального. Принаймні, так я його граю. У магії немає гендеру. Це буде класична казка нового покоління. Думаю, нове покоління дійсно до такого готове. Діти – готові. Це дорослі гальмують", – розповідав в інтерв'ю телеканалу CBS.

Більшість користувачів мережі на такі зміни в інтерпретації казки відреагували позитивно. Вони відзначили, що вже з нетерпінням очікують виходу кінострічки на екрани.

Нагадаємо, Біллі Портер – актор, лауреат премій "Еммі", "Тоні", "Греммі" і "Золотий глобус". Кілька років тому він зробив камінг-аут. Актор став відомим не тільки завдяки своїм ролям у фільмі, але і його модним вбранням – зірка регулярно виходив на червоні доріжки в сукнях, із макіяжем і модними прикрасами.

До слова, нова версія "Попелюшки" вийде у форматі мюзиклу, а продюсерами картини стали Джеймс Корден і Лео Перлман. Прем'єра фільму відбудеться у вересні на стримінговій платформі Amazon Prime Video.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, фільми
В тему