0 0000
Новини

Китаянка заплатила шахраям 25 тисяч доларів за «чарівну білизну»

Китаянка заплатила шахраям 25 тисяч доларів за «чарівну білизну»

Шахраї видурили у китаянки 25 тисяч доларів, обіцяючи їй продати за ці гроші нижню білизна з «силою вулкану», яка нібито робить жінку набагато привабливішою.

Обдуреною жінкою виявилася 35-річна мешканка міста Ухань з прізвищем Лі, яка працює керуючою продуктовим магазином. В тому ж магазині вона познайомилася з подругою по імені Вей, та запросила її відвідати один з косметичних салонів міста. Разом з новими подругами в салон попрямувала ще одна жінка по імені Оу.

Вже знаходячись в салоні дві нові подруги почали розповідати про те, що заклад, в якому вони знаходяться, використовує для омолодження стародавні китайські способи прискорення кровообігу. Жінки разом з співробітником салону вмовили Лі купити комплект нижньої білизни за 1300 доларів, який сприяє омолодженню організму.

Крім того, нові подруги запропонували відкрити свій власний магазин подібної білизни і повезли Лі до постачальників, де вона замовила зі знижкою ще 40 наборів спідньої білизни. Всього жінка відала зловмисникам 25 тисяч доларів.

Протягом наступних трьох місяців так Лі не вдалося знайти покупця на свій новий товар. Дізнавшись про це, її чоловік одразу ж звернувся в поліцію, яка почала розслідування інциденту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему