11 Травня 2021
Новини

Стрілянина у школі в Казані: багато загиблих і травмованих

Стрілянина у школі в Казані: багато загиблих і травмованих

В одній зі шкіл Казані у Російській Федерації у вівторок, 11 травня, нападники вчинили стрілянину. За даними інформагенції "Інтерфакс", зброю до школи приніс учень, який відкрив вогонь по однокласниках, його вдалося затримати.

Глава Татарстану Рустам Мінніханов повідомив, що внаслідок нападу загинули семеро дітей - учнів восьмого класу, четверо хлопців і троє дівчат. Ще 16 людей, за словами Мінніханова, перебувають у госпіталі. Серед них - 12 дітей та четверо дорослих.

Глава Татарстану також зазначив, що нападник діяв самотужки, спільників у нього не було. Нападнику - 19 років, на нього зареєстровано зброю. Затримання одного нападника підтвердили і правоохоронці.

За інформацією місцевих ЗМІ, затриманого звати Ільназ Галяве. Він застрелив 7 восьмикласників, охоронця і прибиральницю.

Зловмисник раніше навчався у гімназії, на яку скоїв напад. Під час затримання він повідомив правоохоронцям, що за адресою своєї прописки нібито заклав бомбу.

Водночас "Інтерфакс" з посиланням на поінформоване джерело повідомляв, що нападників було двоє. Другого нападника заблокували в одному з класів школи та "нейтралізували", запевнило джерело..

Також, за його даними, "загинули 11 людей, ще понад 20 звернулися за допомогою до медиків".

Діти та вчителі зі школи евакуйовані.

Напад було скоєно на школу № 175.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: замах на вбивство, вбивство, росія
В тему