11 Травня 2021
Новини

У Львові затримали вбивцю, який хотів спалити тіло жертви

У Львові затримали вбивцю, який хотів спалити тіло жертви

Учора, 10 травня, у Львівське районне управління поліції надійшло повідомлення від жительки Львова про те, що повернувшись додому – у квартиру на вулиці Драгоманова, вона виявила тіло свого співмешканця, львів’янина віком 58 років, без ознак життя.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці встановили, що чоловік помер внаслідок численних травм, зокрема, в ділянці голови та живота. Окрім того, на тілі загиблого були виявлені термічні опіки.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства причетний 62-річний львів’янин, знайомий загиблого, який того дня перебував у нього в гостях. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість завдав господарю кількох ударів ножем та молотком, спричинивши тілесні ушкодження, від яких той помер. Після цього зловмисник намагався спалити тіло, проте, це йому не вдалось – тоді він втік з місця події.

Також поліцейські розшукали знаряддя вбивства – молоток та ніж, які вбивця викинув у смітник. Речові докази скеровані на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні вбивства.

Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, поліція, львів
В тему