6 Травня 2021
Новини

Як передплатити улюблені газети та журнал онлайн: покрокова інструкція

Як передплатити улюблені газети та журнал онлайн: покрокова інструкція

Інструкція для передплатників щодо оформлення онлайн-передплати на сервісі Укрпошта

Процес онлайн передплати займе до 5 хвилин Вашого часу і потребує виконання буквально кількох кроків.

Для оформлення передплати потрібно:

  1. Зайти на головну сторінку сайту  ukrposhta.ua в розділ «Передплатити», або відразу на сторінку www.peredplata.ukrposhta.ua
  2. Обрати потрібне загальнодержавне видання України або зарубіжне видання за назвою, передплатним індексом чи тематикою.
  3. Для оформлення передплати видань місцевої (обласної, районної) сфери розповсюдження необхідно клікнути/натиснути кнопку/віконце – «Передплачуйте місцеві видання», після чого споживач потрапляє на карту України та вибирає відповідну область. Після обираєте видання відповідної області за назвою або індексом.
  4. Після вибору видання, вказати передплатний період, упродовж якого клієнт бажає отримувати видання.
  5. Додати «у кошик» обране видання.
  6. Натиснути «оформити замовлення» або «продовжити»… .
  7. Обов’язково вказати прізвище, ім’я, замовника, поштову адресу, на яку здійснюватиметься доставка видання, телефон та електронну адресу, на яку замовнику прийде повідомлення про підтвердження прийнятого замовлення.
  8. Будь-який клієнт сервісу може розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою. Юридичні особи можуть здійснити оплату також відповідно до рахунку-фактури. Додаткова комісія за оплату із замовника послуги не стягується.

Звертаємо увагу, що передплатна вартість загальнодержавних видань з доставкою в Донецьку та Луганську області нижча ніж вартість тих же видань з доставкою до інших областей України. При цьому видання мають різні передплатні індекси.

З усіх питань чи пропозицій щодо роботи сервісу «Онлайн-передплата» просимо звертатися за електронною адресою: peredplata@ukrposhta.ua чи  телефонувати: 050 100 27 23.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: змі, укрпошта
В тему

Останні матеріали