2 Травня 2021
Новини

Як у зоні ООС святкують Великдень

Як у зоні ООС святкують Великдень

У районі проведення ООС військові капелани разом з нашими героями помолились та освятили штатні кошики.

Про це інформують в ООС.

Так, капелани разом із воїнами Збройних Сил вознесли молитву за мир у нашій країні та її процвітання, здоров’я і добробут всього українського народу.

"Традиційне Великоднє вітання "Христос Воскрес!" сьогодні лунає по всій Україні та в усіх військових колективах, також тих, які стоять на захисті нашого миру, виконуючи завдання у складі Об’єднаних сил", – мовиться у повідомленні ООС.

Армійські столи всіх підрозділів прикрашатимуть великодні паски, писанки та інші святкові смаколики.

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак привітав українців з Великоднем. Він нагадав, що восьмий рік поспіль ЗСУ є вартовими миру над нашою країною та всією Європою.

"Щиро вітаю вас зі світлим святом Воскресіння Христового. Воно нагадує нам про цінності, які ми захищаємо, – єдність, любов, справедливість, мир, торжество добра над злом і життя над смертю", – заявив головнокомандувач.

Бійці забезпечують можливість жити мирним життям: розбудовувати державу, народжувати дітей, сіяти хліб, відзначати свята. Тому Хомчак попросив усіх українців у своїх молитвах згадати мужніх, нескорених захисників країни, а також помолитися про упокій душ загиблих героїв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: оос, великдень, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали