28 Квітня 2021
Новини

Доба на Донбасі: загинув український воїн

Доба на Донбасі: загинув український воїн

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі штаб зафіксував 11 порушень перемир’я з боку терористів. Загинув український військовий, четверо були поранені.

Як повідомляє прес-центр ООС, поблизу Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, а неподалік Опитного - ще й з протитанкового ракетного комплексу.

Біля Майорська тричі зафіксовані обстріли з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі Талаківки окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети, а неподалік Луганського - автоматичні станкові гранатомети.

Поблизу Кам'янки і Павлополя терористи кілька разів відкривали вогонь з автоматичних станкових і станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Широкиного бойовики застосували стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілів був поранений один український військовий. Йому оперативно надали медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - задовільний.

Крім того, вчора на Донбасі підірвався автомобіль з українськими військовими, внаслідок чого загинув боєць, троє отримали поранення.

З початку поточної доби штаб не фіксував обстрілів з боку бойовиків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, війна
В тему