18 Квітня 2021
Новини

У Криму бойовики побудували військовий табір

У Криму бойовики побудували військовий табір

У Криму окупанти побудували масштабне військове містечко.

Воно складається з основної та додаткової частин. Про це інформує УП з посиланням на Der Spiegel та групу незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Tea.

Видання опублікувало супутникові знімки табору російських військ на мілітаризованому полігоні, розташованому в центрі Керченського півострова - біля населеного пункту Марфівка.

Табір звели в період з 15 березня по 2 квітня.

Судячи по пунктах призначення ешелонів з технікою і кадрам військових колон в Криму, ймовірно там знаходяться перекинуті з Північного Кавказу частини 58-ї армії ЗС РФ (можливо, 136-а мотострілецька і 291-а артилерійська бригади).

Якщо проаналізувати супутниковий знімок від 13 квітня, то на об'єкті, крім житлових приміщень, сконцентровані більше тисячі військових машин, що стоять рядами на огородженій території.

Як відзначають у CIT, на знімках табору не видно важкої техніки, наприклад, танків і самохідних артилерійських установок "Мста-С", які також перекидалися у Крим в складі частин 58-ї армії. Це дозволяє припустити, що це не єдиний табір частин, перекинутих з Північного Кавказу до Криму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, Україна, росія, війна
В тему

Останні матеріали