1 Квітня 2021
Новини

Держгеокадастр Волині спростовує інформацію про створення конфлікту між атовцями через надання земельних ділянок у Шацькому районі

Держгеокадастр Волині спростовує інформацію про створення конфлікту між атовцями через надання земельних ділянок у Шацькому районі

У Головному управлінні Держгеокадастру у Волинській області заявили, що спростовують інформацію, опубліковану на сайті «Волинські новини» щодо  створення конфлікту між учасниками АТО через  надання земельних ділянок у Шацькому районі, та назвали її недостовірною. 

Публікацію на сайті «Волинські новини» можна переглянути тут.

Водночас в управлінні повідомляють, що наказами 316-убд і 317-убд від 30.03.2021 надано дозволи на розробку проектів землеустрою учасниками АТО/ООС, місцевим мешканцям сіл Пулемець та Голядин Шацького району.

«Громадяни Слиш І.Я та Теглівець М.М – мешканці Львівської області, зокрема міст Рава-Руська та с.Річки Жовківського району. До слова,  Слиш І.Я не є учасником бойових дій, тому стверджувати, що заява надійшла від цієї категорії  громадян є неправомірним. При розгляді вищезазначених звернень, у Головному  управлінні Держгеокадастру у Волинській області,  надали  перевагу місцевим мешканцям, на відміну від практики попередніх років, коли  інтереси волинян не були в пріоритеті», — додали в управлінні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, земля, шацьк
В тему