1 Квітня 2021
Новини

Стало відомо, про що домовлялися волинський нардеп і Міністр цифрової трансформації

Стало відомо, про що домовлялися волинський нардеп і Міністр цифрової трансформації
Валерій Стернійчук та Михайло Федоров

Розвиток IT-сектору, ЦНАПи в громадах, цифрова освіта та багато іншого були темами зустрічі народного депутата Валерія Стернійчука та Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Обранець народу та урядовець домовились про повноцінну співпрацю в напрямку діджиталізації Волині.

«Ранок розпочався з приємної і конструктивної розмови з Михайлом Федоровим. Відверто кажучи, ще раз впевнився у тому, що ми йдемо правильними кроками і Україна стає сучасною цифровою державою. Домовилися про повну співпрацю. Я, зі свого боку, сприятиму у впровадженні всіх інноваційних продуктів та ініціатив Мінцифри на Волині та в інших регіонах.

Допомагатиму громадам запускати ЦНАПи, де вони відсутні чи осучаснювати діючі. Працюватиму разом зі своєю командою над покращенням цифрової освіти волинян, плануємо об’єднати працівників IT-сектору - від корпорацій до агенцій, залучаючи талановиту молодь, навчальні заклади.

Вважаю цей напрям доволі перспективним, і впевнений, що діджиталізація — це дієвий процес, який вже долає корупцію на місцях при отриманні держпослуг і спрощує життя громадам», — розповів Валерій Стернійчук.

БІЛЬШЕ ПРО ЦИФРОВІЗАЦІЮ ВОЛИНІ ТА БАЧЕННЯ ЦЬОГО ПРОЦЕСУ ВАЛЕРІЄМ СТЕРНІЙЧУКОМ ЧИТАЙТЕ ТУТ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Валерій Стернійчук, Волинь, Політика
В тему