30 Березня 2021
Новини

Доба на Донбасі: бойовики вдаються до провокацій

Доба на Донбасі: бойовики вдаються до провокацій

Російсько-окупаційні війська протягом минулої доби сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, стріляючи в бік позицій Збройних сил України із забороненого озброєння. Крім цього, ворог активізував роботу з дообладнання старих і облаштування нових оборонних позицій.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" 29 березня "Л/ДНР" відкривали вогонь:

  • біля Зайцевого – із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм;

  • поблизу Світлодарська – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник стріляв у бік позицій українських захисників:

  • у передмісті населених пунктів Широкине, Мар’їнка і Старогнатівка – із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на непідконтрольній території. Зазначається, що напередодні засідання Тристоронньої контактної групи російськими найманцями здійснено низку провокацій уздовж усієї лінії розмежування.

Станом на 07:00 вівторка, 30 березня, обстрілів не зафіксовано. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення ООС і дотримуються режиму припинення вогню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, війна
В тему