28 Березня 2021
Новини

На Волині матір пиячила разом з сином: неповнолітній хлопець потрапив до лікарні

На Волині матір пиячила разом з сином: неповнолітній хлопець потрапив до лікарні

На Волині, Рожищенському районі, відбувся суд над жінкою, неповнолітній син якої потрапив до лікарні через алкогольне  отруєння.

Про це йдеться у постанові суду від 23 березня, - пише Район.Рожище.

Відомо, що жінка 2 березня з 18:00 по 23:00, бувши зобов'язаною здійснювати догляд та нагляд за неповнолітнім сином, 2003 року народження, ухилилась від передбачених законом обов'язків.

Її син вживав горілку. Згодом на провулку Парковий у селі Доросині пив пиво. Потім його доставили у Рожищенську багатопрофільну лікарню.

В судовому засіданні жінка свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнала. Вона розповіла, що того дня її неповнолітній син отримав свою першу заробітну плату, купив з тих грошей спиртне, яке приніс додому, і вони разом з 18.00 по 23.00 вживали горілку і пиво.

Після вживання спиртних напоїв її сину стало дуже погано, він втратив свідомість, тож його доставили у лікарню, де встановили діагноз «алкогольне отруєння».

Суддя постановила визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 адміністративного кодексу, та накласти на неї штраф в розмірі 850 гривень. Також вона має сплатити в дохід держави 454 гривні судового збору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, рожище, алкоголь, алкоголізм, лікарня, діти
В тему