0 0000
Новини

Футболісту Роналду близнюків народила сурогатна матір

Футболісту Роналду близнюків народила сурогатна матір

Венесуельська фотомодель і телеведуча «Міс Венесуела-1995» Алісія Мачадо публічно розкритикувала футболіста Кріштіану Роналду за народження дітей від сурогатної матері.

– Це суперечить моїм релігійним переконанням. Можу погодитися з такого роду експериментами тільки в тих випадках, коли в них є необхідність, наприклад, коли мати звертається до сестри за подібного роду допомогою. Категорично проти того, що сурогатне материнство стало популярною тенденцією в оточенні знаменитостей, які за гроші отримують дітей. Інша справа – люди, які мають медичні протипоказання або навіть геї. Знаменитості ж перетворили сурогатне материнство в стиль або спосіб «піти» від податків, – вважає модель.

Мачадо вважає дивним, що футболіст-мільйонер «замовляє собі світловолосих і блакитнооких дітей».

Роналду оголосив про народження близнюків 11 червня. Хлопчика назвали Матео, а дівчинку – Євою. До сих пір не відомо, яким чином діти з'явилися на світ. Сурогатне материнство – лише одна із версій. Ця ситуація виглядає ще дивнішою в зв'язку з тим, що дівчина Роналду вагітна. У футболіста також є старший син, народження якого – теж таємниця, покрита мороком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему