11 Березня 2021
Новини

Андрій Разумовський став волинським регіональним представником КБУ

Андрій Разумовський став волинським регіональним представником КБУ

Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський став волинським регіональним представником Конфедерації будівельників України. Це найбільше професійне об’єднання, до якого входять провідні будівельні компанії країни.

Про це повідомляє "Перший".

Представлення відбулося під час виїзного засідання регіональних представників Конфедерації будівельників України, що проходить 11 березня у Луцьку.

Представив Андрія Разумовського на новій посаді голова Ради директорів Конфедерації будівельників України Олександр Ротов.

«Нас хвилює будівництво не лише в межах Києва і 200 кілометрів навколо нього, а по всій Україні – від Луцька до Сум. Сподіваюсь, у нас на Волині буде сильна і велика організація», – сказав він.

Також Олександр Ротов вручив сертифікати про вступ до КБУ представникам кількох волинських будівельних компаній: ВО «Інженірінг», ПП «Рембуд», «Бетон-Брук-Сервіс», «Форест-Україна».

Зауважимо, Конфедерація будівельників України (КБУ) – це найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку.

КБУ працює з 2005 року і наразі об’єднує понад 700 будівельних холдингових компаній і професійних об’єднань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Андрій Разумовський
В тему

Останні матеріали