10 Березня 2021
Новини

У Дрогобичі таксиста знайшли мертвим на цвинтарі

У Дрогобичі таксиста знайшли мертвим на цвинтарі

У Дрогобичі таксиста Юрія Новосада, який 8 березня зник безвісти, знайшли на цвинтарі.

Наразі правоохоронці розслідують причину його смерті. Про це інформує ZAXID.NET.

Чоловік працював таксистом близько 20 років. Він їздив на автівці білого кольору Peugeot Expert, 2001 року випуску, номерний знак ВС 7857 СХ.

Юрій Новосад 8 березня близько 13:00 виїхав з дому на роботу і зник. Наступного дня родичі чоловіка звернулися з заявою в поліцію. До пошуку безвісти зниклого залучили волонтерів. Станом на 10 березня зв’язок з чоловіком був відсутній.

Дружина зниклого розповіла, що її чоловік був досвідченим таксистом. Він працював у цій сфері близько 20 років. У 1990 роках Новосад був депутатом Дрогобицької міськради першого і другого демократичних скликань. Рідні таксиста не розуміли, що з ним могло трапитись. Вони припускали, що на таксиста напали та пограбували.

"Йому подзвонив якийсь замовник, чи він з кимось зідзвонився і поїхав. Вже говорили, що о 17:00 до нього телефонували, бо він мав кудись їхати – з ним уже не було зв’язку. Я йому зателефонувала о 19:00 вечора – не було зв’язку і почала турбуватися", – розповіла дружина.

Автівку зниклого 10 березня знайшли інші таксисти на центральному міському цвинтарі в Дрогобичі. Чоловіки повідомили про це родичів.

У поліції Львівщини підтвердили цю інформацію. На місці події наразі працюють слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти. Поки невідомо, чому саме помер таксист.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дрогобич, смерть, поліція, кримінал
В тему