10 Березня 2021
Новини

Як потрапити на прийом до Луцького міського голови Ігоря Поліщука

Як потрапити на прийом до Луцького міського голови Ігоря Поліщука

У березні 2021 минає символічних 100 днів, як Ігор Поліщук, після перемоги на минулих місцевих виборах, зайняв крісло очільника Луцька.

Ігоре Ігоровичу, не можна не помітити Вашу активність у соціальних мережах, зокрема Facebook. Хто веде Вашу сторінку?

Свою особисту сторінку я веду сам. Особисто відповідаю людям на їхні запитання. Крім того, з власної ініціативи запровадив щотижневий звіт у прямому ефірі, під час якого підводжу підсумки та відповідаю на актуальні запитання.

Як людям потрапити до Вас на прийом?

Можна потрапити на прийом, записавшись у ЦНАПі, якщо є нагальне питання – зустрічаюсь поза визначеним на прийом громадян часом. З квітня буде онлайн-прийом у Zoom з тих питань, які турбують людей. Залишити питання можна й під час прямого ефіру у Facebook.

З чого починається Ваш робочий день?

З того, що о сьомій годині ранку мені починають писати в месенджери. Часто вранці інспектуємо місто. Особливо, коли були снігопади. Тоді і вночі інспектували. Завершується робочий день по-різному, він у мене ненормований.

На спорт час знаходите в такому графіку?

Нещодавно відновив заняття в спортзалі після дворічної перерви. Сподіваюся, зможу, хоч нечасто, але таки відвідувати зал, бо про здоров’я треба дбати.

До слова, про здоров’я. Будете вакцинуватися проти коронавірусу?

Ні. В мене є антитіла, я перехворів на коронавірус. Потім – побачимо. Коли вже буде кількість антитіл зменшуватися до критичної межі – тоді вже буду вирішувати.

Минають 100 днів з того часу, як Ви стали Луцьким міським головою. Яку оцінку поставили б собі за 100 днів роботи на посаді?

Я собі ніколи не ставлю оцінку. Це треба спитати в людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ігор поліщук
В тему