10 Березня 2021
Новини

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, чому досі немає першого заступника

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, чому досі немає першого заступника

У березні 2021 минають символічні 100 днів роботи Ігоря Поліщука на посаді Луцького міського голови.

«Робота мера міста передбачає значно більшу відповідальність, аніж посада радника і навіть виконуючого обов’язки міського голови», – так прокоментував Ігор Поліщук запитання щодо різниці обов’язків на різних посадах. 

Чи встигли вже обжитися у новому кабінеті? Плануєте робити ремонт? Щось змінили на свій смак?  

Мене у кабінеті мера луцька все влаштовує. Нічого не змінював. Жодних ремонтів не робив. Я вважаю, що цього ремонту, який тут є, поки що достатньо для комфортної роботи і не бачу потреби змінювати дизайн цього кабінету, меблі, витрачати гроші. Єдине, що змінили, – встановили телевізор для проведення мультимедійних презентацій, проектів. А все решта залишилося так, як і було.

Чому досі у Ігоря Поліщука немає першого заступника?

Почнемо з того, що посада першого заступника не передбачена законодавством. Так, вона є в штаті, але ми можемо в будь-який момент внести туди зміни. Ми шукаємо людей, та я прихильник не поспішати в таких серйозних кадрових питаннях і перевірити 10-20 кандидатів, щоб обрати саме ту людину, яка виправдає сподівання. Ця людина має бути професійною, відповідати високим вимогам, які ставлять до посади першого заступника чи просто заступника міського голови. Ми можемо нашвидкуруч знайти якусь людину, а через рік-два зрозуміти, що вона не виправдала сподівання громади, і просто втратимо час. Тому краще ми з чинними заступниками попрацюємо певний час в посиленому режимі, але знайдемо компетентну людину, яка відповідатиме усім вимогам, ніж призначимо кого-небудь і зрозуміємо, що це була помилка.

А якісь кадрові зміни у структурі Луцької міської ради взагалі плануються? Чи будете когось звільняти та чи будуть ці звільнення резонансними?

Так, кадрові зміни однозначно будуть. Думаю, на одну з наступних сесій буде винесено нову структуру міськради, буде певна оптимізація штату. Сьогодні бачимо, що такі зміни необхідні. І звільнення також будуть. Проте гучних чи резонансних не передбачається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ігор поліщук
В тему

Останні матеріали