4 Березня 2021
Новини

Чому виникає рак, від чого лікує голодування та хто запустив пандемію коронавірусу

Чому виникає рак, від чого лікує голодування та хто запустив пандемію коронавірусу

Чому люди масово хворіють на рак? І чи можна зупинити сотні тисяч смертей через хвороби серця та судин? Із цим запитанням звертаємося до цілителя Івана Артюшка з рівненського містечка Сарни.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

– Ми самі собі стали ворогами, – каже Іван Петрович. – На відміну від наших предків, харчуємося штучною їжею, дуже мало рухаємося і дуже багато переживаємо стресів. А стрес, до речі, – дуже небезпечна штука! Американські вчені дослідили стан пацієнтів із затяжними стресами і зробили висновок: у більшості випадків це рано чи пізно призводить до онкології.

До цього простого методу вдаються найбагатші люди світу

Аби виправити жахливу тенденцію поширеності смертельних хвороб, народна та офіційна медицини пропонують чимало доступних методів оздоровлення, які не потребують фінансових затрат. Але ми лінуємося їх виконувати. Бо набагато легше сидіти на дивані під телевізором, споглядати кримінальні новини, топтати бутерброди і дивуватися, чому ж то така важкість у шлунку та в голові.

– Заможні люди, дбаючи про своє здоров’я, багато уваги приділяють так званій нетрадиційній медицині, – продовжує Іван Артюшок. – Найбагатша людина України Рінат Ахметов, приміром, один раз на тиждень влаштовує собі розвантажувальний день і взагалі не вживає їжі. Найбагатші і найбільш впливові люди світу – Біл Гейтс із дружиною, Іванка Трамп – постійно вдаються до медитацій. Колишній прем’єр Росії Дмитро Медведєв серйозно займається йогою.

Іван Артюшок для здоров’я та молодості організму вдається до тижневого голодування. До слова, про неймовірний ефект цього методу японський учений Єсинорі Осумі написав наукову роботу, за яку 2018 року отримав Нобелівську премію.

– Голодування – це взагалі феномен! – на власному прикладі переконався Іван Петрович. – Якщо тиждень не споживати продуктів, на 8-й день організм переключається на внутрішнє живлення: визначає все, що всередині нас хвороботворно змінене, та поїдає його. А коли ми починаємо вживати їжу, то на місці з’їдженого наростає молода здорова плоть. Якщо ж брати досвід Ахметова, який голодує один день на тиждень, то за рік він отримує результат, ніби організм голодував 25 – 30 днів.

Сила молитви доведена експериментально

У високорозвинених країнах світу медицина під час лікування хвороб звертає увагу не лише на тіло, а й на психоемоційний стан пацієнта, продовжує Іван Артюшок:

– У місті Нюрнберг (Німеччина) поруч із кабінетом онколога приймає спеціаліст, який називається «духовний цілитель». Фахівці, які лікують душу, дуже затребувані у Великій Британії. Та й візьмімо звичних для України народних цілителів. Якщо так звана «бабка» береться когось лікувати, то вона застосовує ліки як для тіла (настоянки, мазі, чаї), так і для душі (молитви, замовляння тощо) – тобто працює також на енергетичному рівні.

Для віруючих людей лікувальною практикою може слугувати піст. Адже він передбачає налаштування на спокій та умиротворення (такий собі антистрес), наповнення себе позитивними емоціями любові й добра, посилену молитву (за ефектом вона схожа до медитації), а також часткове або повне голодування.

– Хто цікавиться впливом молитви, я б радив почитати книги святого Іоанна Кронштадського та його настанови про молитву, – провадить Іван Артюшок. – За кордоном працює цілий Інститут медицини і молитви. Під час експериментів дослідники цього інституту використовували поле, ділили на дві частини, над однією з них молилися – і саме там краще сходило зерно, збирався більший урожай. Або ще один дослід: учасники обирали певний район, молилися за уникнення травматизму – і рівень надзвичайних ситуацій там дійсно зменшувався.

Хто і навіщо спровокував пандемію

Під час бесіди з таким цікавим співрозмовником не стримуюся, аби не запитати: що таке, на його думку, коронавірус – трагічний збіг обставин, попередження, спеціально запущена хвороба?

– Я навіть не піддаю сумніву, що нинішня пандемія – це експеримент. Є безліч книг та публікацій про те, що нашим світом керує каста вибраних (детально про це пише Джон Коулман у книзі «Комітет 300»). Ця «каста вищих» контролює, аби на Землі дотримувався певний баланс щодо кількості та якості населення, – ділиться своїми міркуваннями Іван Артюшок.

Таку ж гіпотезу, до речі, підтримує доктор економічних наук із Росії Валентин Катасонов. Учений буквально за два місяці до оголошення пандемії прорахував: на світ насувається потужна криза, яка загрожує крахом економіці навіть найпотужніших країн. Минуло чотири місяці, і прогноз справдився. Так-от, Катасонов вважає: коронавірус був запущений спеціально, він мав на меті перерозподілити сфери впливу, захопити «комітетом 300» світову владу, перевірити, чи можна мільярди людей у найкоротші строки загнати в добровільну тюрму (на самоізоляцію) і побачити, які це матиме наслідки для суспільства і планети в цілому. 

Цей же Валентин Катасонов переконаний: «комітет 300» має на меті кардинально скоротити чисельність населення Землі і його остаточна мета – залишити на планеті «золотий мільйон» привілейованих осіб та 999 мільйонів тих, хто буде обслуговувати цю «вищу касту», причому всіх «нижчих людей» оцифрувати, аби контролювати за допомогою сучасних технологій.

Коли закінчиться війна на Донбасі?

– Зважаючи на такі погляди, я думаю, що навіть коли пандемія коронавірусу закінчиться (а її спад ми відчуємо вже цього літа), то у світі з’явиться ще один вірус, потім ще один, – переконаний Іван Петрович. – Що ж до війни на Донбасі, то час її завершення – питання теж дуже дискусійне. Бо для багатьох впливових людей як в Україні, так і за її межами дуже вигідний такий стан, який маємо зараз. Тому…

Проте в цілому, вважає Іван Артюшок, ми вже дійшли піку випробувань, і далі ситуація має покращуватися. А оскільки щастя всього народу залежить від щастя кожного з нас, то Іван Петрович радить:

– Відстороніться від негативу, шукайте хороше у щоденних речах, і це допоможе уникнути стресу та хвороб, які через нього виникають. Навіть якщо життя посилає випробування, не хвилюйтеся через них. Просто сядьте, обдумайте, як краще розв’язати проблему. А якщо не можете змінити ситуацію – змініть ставлення до неї, і це точно піде вам на користь.

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, народна медицина
В тему