22 Лютого 2021
Новини

Уруський прокоментував фото з Кадировим: що він сказав

Уруський прокоментував фото з Кадировим: що він сказав
Віцепрем'єр-міністр та міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський на вимогу прем’єр-міністра Дениса Шмигаля терміново пояснив фото з Кадировим.

Відповідну реакцію він опублікував у Facebook.

Уруський зазначає, що стояв на відкритті військово-технічної виставки в ОАЕ IDEX-2021 поруч із лідером Чечні Рамзаном Кадировим, бо це передбачав протокол організаторів.

Розповів, що на фото — офіційна церемонія відкриття виставки. Уруський пояснює, що розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначав протокол держави-організаторки. У цьому випадку гостей розставили в алфавітному порядку.

Уруський наголосив, що особисто під час церемонії та після неї не мав і не збирається мати жодних контактів із Кадировим, який є головою делегації РФ.

Також українська делегація звернулася до організаторів щодо неприйнятності таких ситуацій у майбутньому, запевняє віцепрем'єр.

«Також не вважаю можливим "шарахатися" від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи таким чином невпевнену поведінку та слабкість української сторони», — наголошує Уруський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика
В тему