20 Лютого 2021
Новини

На Алясці ведмідь напав на дівчину поки та була в туалеті

На Алясці ведмідь напав на дівчину поки та була в туалеті
В Алясці під час відпочинку на американку Шеннон Стівенс напав бурий ведмідь. 

Про це Стівенс розповіла The Associated Press, - пише hromadske.

Сталося все в середині лютого, коли Стівенс разом із братом Еріком та його дівчиною поїхали на відпочинок в Аляску. «Я вийшла на вулицю, сіла в туалеті — й щось одразу вкусило мене за сідниці. Я підстрибнула й закричала», — пригадує жінка.

На крик дівчини прибіг її брат. Спершу вони подумали, що Шеннон вкусила білка, норка чи інша дрібна тварина. Ерік вирішив перевірити, що ж ховалося в туалеті, й зайшов туди, прихопивши ліхтарика.

«Я підняв кришку туалетного сидіння, а там на мене дивиться обличчя ведмедя — от просто на мене, крізь дірку в туалеті», — пригадує Ерік. Після того він поділився своїми спостереженнями із сестрою — і обоє побігли назад до юрти, де жили.

На щастя, рана Шеннон виявилася не дуже серйозною. А наступного дня після пригоди трійця побачила ведмежі сліди довкола юрти. На їхню думку, тварина пробралася в туалет через щілину внизу на задніх дверях.

На думку біолога Управління з вилову риби й охорони дикої природи Аляски Карл Кох, молоді люди, найімовірніше, натрапили на чорного ведмедя (барибала). Його ж бачив сусід Шеннонів два дні по тому.

Узагалі в цей час ведмеді мали б залягати у сплячку й не турбувати людей. Але, пояснює Кох, тварини часом можуть не добирати достатньо жиру для зимівлі, через що прокидаються й ходять у пошуках їжі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: сша
В тему

Останні матеріали