20 Лютого 2021
Новини

На Донбасі обстріляли житлові будинки

На Донбасі обстріляли житлові будинки

На Донбасі під обстріл бойовиків 20 лютого потрапили будинки місцевих мешканців.

Про це інформують в штабі ООС.

Впродовж доби окупанти випустили в напрямку позицій Збройних сил України близько 80 мін 120-го калібру.

Близько 5 години ранку проросійські бойовики обстрілювали Новгородське. Під вогонь потрапили 3 житлові будинки, лінія електромереж та газопровід.

На щастя, ніхто з цивільного населення не постраждав.

До речі, через кілька годин після того, окупанти обстріляли позиції українських військових з артилерійських систем 122-го калібру неподалік Південного.

Після обстрілу будинків у соціальних мережах поширили інформацію, що такі дії бойовиків нібито є виправдані. Все тому, що українські військові, мовляв, пішли у наступ.

"Офіційно повідомляємо, що підрозділи зі складу ООС ніяких наступальних дій не здійснюють, а відкривають вогонь у відповідь лише при безпосередній загрозі життю та здоров'ю наших військовослужбовців", – заявили у штабі ООС.

У штабі Операції Об'єднаних сил додали "Ми неухильно дотримуємося домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року".

Командування наголосило, що російські пропагандисти вчергове умисно поширюють неправдиву інформацію, аби дискредитувати українських воїнів та уникнути відповідальності за скоєні злочини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: донбас, війна на сході україни, оос, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали