17 Лютого 2021
Новини

У Польщі українці-наркодилери викрали дівчину

У Польщі українці-наркодилери викрали дівчину

У Варшаві затримали 7 українців за підозрою у торгівлі наркотиками.

А під час слідчих дій з'ясувалося, що угрупування причетне до викрадення українки. Про це інформує поліція Варшави.

Першим членом угрупування, якого затримали у Варшаві став 21-річний українець. Поліцейські знайшли при ньому пакетики з марихуаною та іншими наркотичними речовинами. При цьому правоохоронці знали, що чоловік діє не самостійно, а входить до угрупування, яке займається поширенням заборонених речовин.

Через якийсь час після цього патрульні Варшави побачили легковик Ford, на якому могли переміщатися інші члени банди. Коли поліцейські зупинили машину, водій почав нервувати та натиснув на газ. Після нетривалих перегонів автівка втікача влетіла у рекламний стовп, а зловмисники вибігли з неї та намагалися втекти. Всіх 3 українців затримали, а у салоні машини знайшли мефедрон та канабіс.

З'ясувалося, що всі затримані орендують квартиру в Варшаві. Тож, оперативники поїхали за адресою з обшуком. Втім, всередині житла перебували ще 3 українців, які чинили опір та намагалися не пускати поліцейських.

На всіх зловмисників вдягнули наручники, а в одній з кімнат перебувала 25-річна дівчина. Вона розповіла слідчим, що її викрали у Вроцлаві та під загрозою побиття та нанесення ушкоджень ножем вивезли до Варшави. Причиною для цього був борг її хлопця за наркотики.

Затриманим віком від 21 до 26 років загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі. Наразі їх заарештували на 3 місяці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці у польщі, польща, кримінал, поліція
В тему