16 Лютого 2021
Новини

У Луцьку пропонують підвищити вартість проїзду в маршрутках

У Луцьку пропонують підвищити вартість проїзду в маршрутках

Лучанин Ігор Огороднічук зареєстрував петицію, в якій запропонував підвищити ціну за проїзд в маршрутках до 8 грн тим, хто платить в автобусах готівкою.

Як він зазначив, попри те, що в міському транспорті запроваджено безготівкову систему оплати за проїзд, досі багато пасажирів розраховуються «живими» грошима.

«У зв’язку з проблемою оплати в транспорті через систему СітіКард, оскільки й надалі великий відсоток людей оплачує проїзд готівкою, пропоную для людей, які користуються безготівковою системою, залишити вартість проїзду в розмірі шести гривень, а для готівкового розрахунку вартість проїзду збільшити до восьми гривень», – зазначив автор петиції.

На його думку, таким чином вдасться зменшити кількість випадків оплати проїзду готівкою в транспорті.

Підтримати петицію Ігоря Огородніка можна тут. Відзначимо, аби її розглянула Луцька міська рада, за 15 діб петицію повинні підписати мінімум 300 осіб.

У місті з 1 лютого ініціювали постійні перевірки в автобусах і тролейбусах. Контролери не тільки слідкують за дотриманням пасажирами правил безготівкової оплати, а й накладають на порушників штрафи. У цьому їм допомагатимуть працівники муніципальної варти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали