11 Лютого 2021
Новини

Зеленський прибув на передову Донбасу. Чому?

Зеленський прибув на передову Донбасу. Чому?

Зеленський разом з послами країн "Великої сімки" прибув з робочою поїздкою до Донецької області.

Вони ознайомляться з ситуацією на передовій. Про це інформують в Офісі президента й керівник ОП Андрій Єрмак у Facebook.

У свою чергу глава офісу президента Андрій Єрмак, який теж прилетів на передову, уточнює, що на Донбас прибули посли Німеччини, Франції, Канади, Великої Британії, Швеції та тимчасова повірена у справах США в Україні щоб на власні очі побачити, що Україна виконує всі взяті на себе в переговорному процесі зобов'язання.

Загалом Єрмак написав у соцмережі розлогий пост, присвячений річниці свого перебування на посаді. Глава ОП подякував Зеленському, якого назвав "мотиватором" та "людиною, яка змінить усе".

На думку глави ОП, рік був складним, але команда влади змогла провести масштабний обмін утримуваними особами, переформатувати ТКГ, підвищити статусність членів української делегації й поставити акцент на безпекових питаннях під час переговорів радників лідерів країн Нормандського формату, посилити міжнародну коаліцію, почати роботу над "Кримською платформою", повертаючи у світовий порядок денний питання Криму.

"Це був рік складних рішень, роботи нон-стоп у команді Президента. Непрості, але цікаві часи. Дякую всім, хто підтримує. Дякую всім, хто критикує та допомагає завжди бути в тонусі", - написав Єрмак.

Нагадаємо, останнім часом на Донбасі активізувалася робота ворожих снайперів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, війна на сході україни, донбас
В тему