9 Лютого 2021
Новини

Жорстоке вбивство: на Рівненщині породілля поклала дитину до морозилки

Жорстоке вбивство: на Рівненщині породілля поклала дитину до морозилки

На Рівненщині породіллю підозрюють у вбивстві.

Ймовірно, вона загорнула новонароджену дитину у рушник та в пакет, а потім поклала до морозилки, - інформує ГУНП в області.

Жінка народжувала вдома, на обліку ніде не перебувала.

Опівночі сьогодні, 9 лютого, до поліції надійшло повідомлення з Дубровицької районної лікарні. У приймальне відділення за допомогою звернулася 34-річна жителька, яка самостійно народила.

Попередньо поліцейські встановили, що 8 лютого близько 02:30 у жінки почалися пологи. З її слів, вона перебувала орієнтовно на сьомому місяці вагітності.

Породілля народила вдома, сама перерізала пуповину, загорнула дитину у рушник та в пакет, який потім поклала до морозильної камери. З її слів, дитина народилася мертвою. Пізніше у неї почалася кровотеча і вона звернулася до лікарні.

Там жінка запевняла медиків, що самотужки перервала небажану вагітність. Втім згодом зізналася, що насправді народила і розповіла, де залишила дитину. Вдома копи виявили тіло новонародженої дівчинки. Його відправили на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті дитини.

Породілля на обліку у жіночій консультації не перебувала. Зі слів чоловіка, про вагітність йому нічого не було відомо. Слідчі розпочали досудове розслідування за статтею 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). Також призначена судово-психіатрична експертиза.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, кримінал, рівне, поліція, вагітність
В тему

Останні матеріали